Dieptereiniging keuken
In de keuken van uw bedrijfsrestaurant worden dagelijks snacks en maaltijden bereid voor medewerkers en gasten. Door het intensieve gebruik van de apparatuur is goed hygiënisch onderhoud van groot belang. Om dit te realiseren voeren de specialisten van SaniFresh de dieptereiniging uit. Dit doen we in aanvulling op uw HACCP-plan.
Het reguliere dagelijkse onderhoud is niet voldoende voor optimale hygiëne. Vuil, vet en stof zetten zich namelijk ook af in, onder en achter keukenapparatuur. Deze plaatsen worden tijdens het dagelijkse onderhoud vaak niet bereikt. Om optimale hygiëne te realiseren is in aanvulling op de dagelijkse schoonmaak dieptereiniging noodzakelijk. Tijdens deze periodieke grondige reiniging wordt keukenapparatuur gedemonteerd, gereinigd en weer gemonteerd. Zo wordt opgehoopte vervuiling ook op lastig bereikbare plaatsen verwijderd. Indien nodig wordt gedesinfecteerd.
Waarom dieptereiniging van de keuken?
- Gezonder werk- en leefklimaat door optimale hygiëne
- Goede aanvulling op het HACCP-plan
- Verhoging brandveiligheid
- Productiever keukenpersoneel
- Langere levensduur en lager energieverbruik van apparatuur
- Vereenvoudiging van de dagelijkse schoonmaak
- Voorkomen van ongedierte